Plisséhordeur

De plissé hordeur een enige echte Originele Japanse hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. Deze hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaatst in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden.
De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op- of in het kozijn worden gemonteerd.

Inzethorren

De raaminzethor is de ideale oplossing voor naar buitendraaiende en schuivende ramen. De raamvoorzethor kan zowel aan de binnen- als buitenzijde worden gemonteerd en “valt” terug in de dagkant, maar kan ook op de dag worden gemonteerd. De raamvoorzethor kan altijd in of op het kozijn blijven zitten, ook als het raam gesloten is.

Rolhorren

De raamrolhorren van Aurora zijn de ideale oplossing voor draai-/kantelramen, dakramen, schuiframen en naar buiten openslaande ramen. Deze raamrolhorren zijn eenvoudig te bevestigen middels schroeven of multipower tape en kunnen aan de binnen- of buitenzijde en op- of in het kozijn gemonteerd worden.
De standaard raamrolhor kan altijd op of in het kozijn blijven zitten, ook als het raam gesloten is. De raamrolhor kan met of zonder rem worden uitgevoerd. Deze rem zorgt voor gedoseerd sluiten van de raamrolhor.

Wilt u meer informatie?

Schroom niet!

Wij staan u graag te woord over de diverse mogelijkheden wat betreft de diverse soorten horren. Wij komen graag eens kijken wat de beste oplossing voor uw woning of bedrijfspand is.