Alulux rolluiken

Alulux CD 135
Het CD 135 rolluik kenmerkt zich door de zeer compacte oproldiameter, waardoor een kleinere kast dan normaal kan worden gebruikt. Dit rolluik is dan ook uitermate geschikt voor toepassing onder een goot, in een nis of dakkapel. De hoogwaardige CD 135 is volledig opgebouwd uit Alulux kwaliteitscomponenten en heeft een zeer doeltreffende inbraakvertragende werking.

De lamellen en omkasting zijn in ruim 9 kleuren standaard leverbaar. Daarnaast is dit rolluik te voorzien van een stijlvolle design onderlijst en de extra stille Silent Fin zijgeleiders. De Alulux CD 135 is bij uitstek geschikt voor diegenen die voor een scherpe prijs een zeer betrouwbaar rolluik aan de gevel willen.

Alulux CD 942
Het meest recente rolluik van Alulux is de CD 942. De lamellen zijn gevuld met speciaal ontwikkeld rood schuim, wat tot 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Dankzij deze stevigheid is de CD 942 zeer veelzijdig toepasbaar, tot een breedte van ruim 3,5 meter en een hoogte van 4 meter.

Het CD 942 rolluik is standaard leverbaar in 28 kleuren, waaronder 5 exclusieve tinten grijs. De Silent Fin zijgeleiders reduceren het geluid van de op en neer bewegende lamellen, evenals de licht- en luchtdoorlaat. Evenals de CD 135 is ook de CD 942 zonder meerprijs uit te voeren met de luxe design onderlijst.

Heroal HK842 rolluiken

Heroal rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid. Ze weren de zon, het licht, de warmte en kou, het geluid, de inkijk en inbrekers. Bovendien kunnen ze worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. Rolluiken zijn de beste vorm van warmte- en lichtwering. Afhankelijk van de behoeften kan er voor worden gekozen de nadruk te leggen op lichtinval, geluidsisolatie of inbraakvertraging.

Wilt u meer informatie?

Schroom niet!

Wij staan u graag te woord over de diverse mogelijkheden wat betreft buitenzonwering. Wij komen graag eens kijken wat de beste oplossing voor uw woning of bedrijfspand is.