Tuinkamer

Geniet met een Verasol tuinkamer het hele jaar van uw tuin. Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Dan is het wel fijn als u bent beschermd tegen weer en wind. Verasol biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van uw tuinkamer gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik. Breid uw veranda uit! De Verasol tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol veranda en perfect sluitende kozijnen. Een garantie voor meer buitenleven! Verasol tuinkamers zijn verkrijgbaar in aluminium en glas. Er is een breed aanbod in standaardmaten, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. De aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige constructie die onderhoudsarm is. De tuinkamer met glasschuifwanden geeft u een wijds overzicht over uw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas. Uw mogelijkheden in een stappenplan: U beschikt over een Verasol veranda; U maakt een keuze tussen aluminium panelen of glasschuifwanden; UW Verasol Selected Dealer komt de gehele tuinkamer inmeten; Het uitbreidingspakket van Verasol wordt op de juiste maat en in de juiste kleur bij u geleverd en geïnstalleerd; U kunt nu nog langer genieten van het buitenleven met uw nieuwe Verasol tuinkamer! Contact Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een Verasol tuinkamer bij u thuis? Of wilt u weten op welke manier u uw veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in de dealershowroom. Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren geopend. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af.

Glasschuifwanden

Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Verasol biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik. Verasol glasschuifwanden worden altijd compleet en op uw specifieke maat geleverd.

Aluminium tuinkamers
Verasol biedt een compleet tuinkamerprogramma met aluminium kozijnen. Beschikbaar in 9 aantrekkelijk geprijsde uitvoeringen of geheel op maat te verkrijgen. De Verasol tuinkamers zijn standaard uitgevoerd met duurzame schuifdeuren, volledig afsluitbaar met cilinderslot. De zijwanden zijn standaard voorzien van draaikiepramen.

Wilt u meer informatie?

Schroom niet!

Wij staan u graag te woord over de diverse mogelijkheden wat betreft buitenzonwering. Wij komen graag eens kijken wat de beste oplossing voor uw woning of bedrijfspand is.