Verasol Greenline veranda

Betaalbare kwaliteit
De Verasol Greenline veranda staat garant voor betaalbare kwaliteit en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen bij deze veranda zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. De veranda is milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak. De speciale coating is duurzaam en uitgesloten van stoffen die het milieu belasten. Op de Greenline veranda krijgt u standaard 10 jaar garantie.

Greenline veranda
Een Greenline veranda kunt u eenvoudig uitbouwen naar een tuinkamer, met glazen schuifwanden of aluminium kozijnen. Met Greenline veranda heeft u het hele jaar lang plezier van uw tuin en u kunt de veranda met de accessoires van Verasol® volledig aanpassen naar uw smaak en uw wensen.

Beste Deal Garantie
Op de Greenline veranda krijgt u Beste Deal Garantie, dat betekent onder andere 10 jaar garantie, het inmeten van uw project is vanzelfsprekend en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Verasol Highline veranda

Topklasse veranda met glas
Met een Verasol Highline veranda geniet u elke dag optimaal van het buitenleven. Deze veranda is standaard uitgerust met de beproefde Verasol XS-profielen. XS-profielen staan garant voor een veranda op 2 staanders. Ze bieden extra draagvermogen bij glasdaken. Zo zijn extra staanders niet nodig en heeft u onbeperkt doorzicht. De veranda heeft standaard een verstevigingslatei onder de goot en u kunt kiezen uit drie verschillende gootsierlijsten.

Smaakvolle veranda
Uw Verasol Highline veranda is geheel naar eigen smaak te produceren in elke gewenste RAL kleur, zonder extra lange levertijden. Standaard heeft u keuze uit 14 kleuren en het dak van de veranda is uitgerust in gelaagd helder glas, zodat u optimaal van elk weerstype kunt genieten. Indien gewenst is het ook mogelijk om voor warmtewerend glas te kiezen. Verasol® biedt u bij de Highline veranda ook speciale Highline zonwering.

Veranda met Beste Deal Garantie
Op de Highline veranda krijgt u Beste Deal Garantie. Dat betekent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en 10 jaar garantie. De Highline veranda kunt u direct of in een later stadium uitbouwen naar een tuinkamer met glasschuifwanden of met aluminium kozijnen.

Met een Highline Veranda geniet u optimaal van de seizoenen. U bouwt de veranda aan uw huis of plaatst de veranda zelfstandig als een lounge. Met Verasol zijn de mogelijkheden dankzij de vele opties eindeloos.

Verasol Profiline veranda

De Verasol Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda zelf samen te stellen. U heeft de mogelijkheid om uit 7 standaard kleuren, volledig maatwerk en 6 soorten dakbedekking te kiezen. Uw Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer! Met deze veranda geniet u vier seizoenen lang van het buiten leven en met de vele opties van Verasol® bouwt u de veranda volledig in de stijl passend bij uw smaak en wensen.

Een veranda met bijzonder veel mogelijkheden
Deze veranda maakt deel uit van de drie Verasol verandasystemen en heeft bijzonder veel mogelijkheden. Zo is de Profiline veranda is leverbaar in 7 standaard kleuren en in 7 Verasol® special kleuren. De veranda is leverbaar in 20 standaardafmetingen, en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk. Bij de Profiline is een grote overspanning tussen twee staanders mogelijk. Hierdoor houdt u een volledige doorgang onder de veranda en is een extra staander niet nodig. Standaard wordt de veranda geleverd met een ronde sierlijst, een vlakke of klassieke gootsierlijst is ook mogelijk.

Uw veranda een waardevolle en duurzame investering
Met de Verasol Profiline veranda kiest u voor een waardevolle en duurzame investering waar u jaren lang plezier van heeft! Een Verasol Profiline veranda bouwt u eenvoudig uit naar een tuinkamer met glazen schuifwanden of aluminium kozijnen. Op de Profiline veranda krijgt u altijd Beste Deal Garantie, zoals 10 jaar garantie, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en 100% aandacht voor uw project.

Wilt u meer informatie?

Schroom niet!

Wij staan u graag te woord over de diverse mogelijkheden wat betreft de soorten en maten veranda`s . Wij komen graag eens kijken wat de beste oplossing voor uw woning of bedrijfspand is.