Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn uitermate geschikt voor toepassing in grote projecten, zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen of andere instellingen. Op hoge verdiepingen blijft het zicht naar beneden behouden, terwijl de felle zon geweerd wordt.

Markiezen

Nostalgische klasse op ambachtelijke wijze gemaakt. Door deze insteek hebben onze markiezen een bijzondere uitstraling. Binnen ons assortiment heeft u de keuze uit houten en de onderhoudsvriendelijke aluminium markiezen.

Terrasschermen

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, worden met name gebruikt voor terrastoepassingen. Door de speciale armconstructie krijgt men een terrasoverkapping met een vrije doorloop onder het doek. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid in open en cassette systemen.

Serrezonwering

Serrezonwering zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing in een serre. ’s Zomers een aangename, leefbare temperatuur en ’s winters geen last meer van dat scherpe, verblindende zonlicht.

Screens

Screens zijn volgens velen de ideale vorm van zonwering. Door toepassing van glasvezeldoek worden zonnestralen gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor.

Piazzola

De Piazzola terraszonwering is een bijzonder praktische creatie, die de consument optimaal van het buitenleven laat genieten. Deze solide constructie is zo ontwikkeld, dat hij ongekoppeld maar liefst 30 m2 schaduw kan leveren. Ook bij een buitje blijft men droog onder deze overkapping met doek.

Wilt u meer informatie?

Schroom niet!

Wij staan u graag te woord over de diverse mogelijkheden wat betreft buitenzonwering. Wij komen graag eens kijken wat de beste oplossing voor uw woning of bedrijfspand is.